Wanddecoratie ideeën: industrieel

Is jouw huis industrieel ingericht en mis je nog wanddecoratie? Bij Artpoint ben je aan het juiste adres. Wij vinden dat een huis pas een thuis wordt wanneer er mooie wanddecoratie hangt. Dankzij onze hoogwaardige materialen heb je kwalitatieve wall art met een look waar jij van houdt.

Wij bieden wanddecoratie aan op verschillende materialen, maar voor de industriële look is HD Metal het meest geschikt. Je kunt kiezen uit verschillende afbeeldingen, waarbij we ook een unieke lijn bieden met onze Artpoint Exclusive wanddecoratie.

Onze favoriete industriële wanddecoratie

Makkelijk ophangsysteem

We leveren elke wanddecoratie met een handig ophangsysteem zodat je hem direct op kan hangen. Afhankelijk van het gekozen materiaal en het werk bevat de wall art 1 of 2 ophanghaken. Wist je trouwens dat we ook een aantal ophangtips hebben? Je leest ze op onze blog.

Inclusief ophangsysteem

Al onze wanddecoraties hebben een eigen ophangsysteem.

Luxueuze materialen

Kies uit dibond, plexiglas of HD metaal, waarbij deze laatste erg geschikt is voor een industrieel interieur.

Artpoint Exclusive

Kies uit onze exclusieve collectie of één van de andere collecties. De exclusieve collectie is door ons samengesteld en geeft jouw woning een luxe uitstraling.

Onze wanddecoratie is verkrijgbaar op verschillende materialen. Waaronder canvas. De wall art is beschikbaar in verschillende formaten en daarnaast kun je kiezen voor canvas met of zonder lijst.

De canvas wanddecoratie wordt geleverd met handig ophangsysteem zodat je binnen een paar tellen je nieuwe wall art aan de muur hebt hangen.

Canvas

Materiaal Canvas

Dibond

Materiaal Dibond

 

Zoek jij naar een strakke en moderne wanddecoratie voor de woonkamer mét een luxe uitstraling? Kies dan voor decoratie van dibond. Bij Artpoint kun je kiezen uit dibond met een matte of glans uitstraling. Dibond is een stevig materiaal en geschikt voor zowel buiten als binnen. Wij leveren dibond kunstwerken full color op een 3mm dikke, stevig plaat.

 

Wanneer je kiest voor plexiglas krijg je een prachtig schilderij op hoogwaardig glas geprint. Plexiglas heeft een luxe en professionele uitstraling die je ruimte een moderne sfeer geeft. Bovendien komen kleuren op plexiglas helder en levendig over. Wij leveren onze prints op een 5mm glazen plaat inclusief full color bedrukking met glans.

Plexiglas

plexiglas

HD Metal

HD Metaal

Als je wil gaan voor een stoere uitstraling, dan kun je de print op HD Metal laten drukken. De print wordt dan op een massief aluminium plaat van 1,5mm geprint en dit zorgt voor een stoere uitstraling. Je kunt hierbij kiezen voor een matte of glans afwerking waarbij elk detail haarscherp zichtbaar is. HD Metal is bovendien vochtbestendig.