Materialen

Bij Artpoint heb je een ruime keuze aan materialen om je wanddecoratie op te laten drukken. Wij leveren prints op dibond, HD metal en plexiglas. Elk materiaal heeft zijn eigen eigenschappen en uitstraling. Al onze materialen worden geproduceerd in Nederland en zijn van hoge kwaliteit. Lees hieronder meer over al onze materialen.

Canvas

Materiaal Canvas

Onze wanddecoratie is verkrijgbaar op verschillende materialen. Waaronder canvas. De wall art is beschikbaar in verschillende formaten en daarnaast kunt u kiezen voor canvas met of zonder lijst. De canvas wanddecoratie wordt geleverd met handig ophangsysteem zodat u binnen een paar tellen uw nieuwe wall art aan de muur heeft hangen.

Dibond

Materiaal Dibond

Zoek jij naar een strakke en moderne wanddecoratie mét een luxe uitstraling? Kies dan voor decoratie van dibond. Bij Artpoint kun je kiezen uit dibond met een matte of glans uitstraling. Dibond is een stevig materiaal en geschikt voor zowel buiten als binnen. Wij leveren dibond kunstwerken full color op een 3mm dikke, stevig plaat.

Plexiglas

plexiglas

Wanneer je kiest voor plexiglas krijg je een prachtig schilderij op hoogwaardig glas geprint. Plexiglas heeft een luxe en professionele uitstraling die je ruimte een moderne sfeer geeft. Bovendien komen kleuren op plexiglas helder en levendig over. Wij leveren onze prints op een 5mm glazen plaat inclusief full color bedrukking met glans.

HD Metal

HD Metaal

Als je wil gaan voor een stoere uitstraling, dan kun je de print op HD Metal laten drukken. De print wordt dan op een massief aluminium plaat van 1,5mm geprint en dit zorgt voor een stoere uitstraling. Je kunt hierbij kiezen voor een matte of glans afwerking waarbij elk detail haarscherp zichtbaar is. HD Metal is bovendien vochtbestendig.