Inspiratie

Weet je nog niet precies wat je zoekt of ben je benieuwd hoe anderen onze wanddecoratie gebruiken om sfeer in de ruimte te brengen? Speciaal voor jou hebben wij een inspiratiepagina gemaakt met foto’s van onze klanten.

Inspiratie van onze klanten

Keuken

Alhoewel je veel tijd doorbrengt in de woonkamer is de keuken pas echt het hart van het huis. Hier worden heerlijke maaltijden met liefde bereid en gegeten. Passende wanddecoratie geeft jouw keuken net dat tikje extra. Artpoint heeft verschillende foto’s van kruiden, fruit of ander eten die de perfecte aanvulling zijn op jouw keuken. Vol kleur, zoals een keuken hoort te zijn.

bomen wanddecoratie

Woonkamer

Loop jij wel eens binnen bij een kennis en kun je er niet helemaal de vinger op leggen waarom haar huis nou zo veel beter gestyled lijkt? Grote kans dat het komt door wat ze aan de muren heeft hangen! Een grote lege muur is de perfecte plek om jouw huis een eigen stijl te geven. Wat je het beste aan wall art kunt ophangen is afhankelijk van waar jij van houdt. Ben je een echte wandelaar? Dan is wanddecoratie van een bloeiende heide of Hooglander koe echt wat voor jou. Of voor de gamer onder ons is wall art van de Playstation symbolen een perfecte aanvulling op het interieur. Voor ieder wat wils, dat is ons motto.

Slaapkamer

De slaapkamer een eigen stijl geven is vaak lastig. Je hebt er niet zoveel ruimte om dingen neer te zetten zonder dat deze elke avond weer weggehaald moeten worden omdat je in bed wilt kruipen. Maar wanddecoratie aan de muur geeft een slaapkamer een hele eigen stijl, zonder in de weg te staan. Kies bijvoorbeeld voor een sierlijke ballerina, of het Noorderlicht.