Blog

Nieuw! De Artpoint Exclusive collectie

Artpoint Exclusive collectie

Wanddecoratie is hip, dat hebben we wel gemerkt. Hoe voorkom je dat je straks bij je vrienden binnenloopt en daar exact dezelfde foto aan de muur ziet hangen als die jij net besteld hebt? Bij Artpoint vind je nu de Artpoint Exclusive collectie. Een collectie van wanddecoratie die speciaal voor ons is ontworpen zodat jij altijd iets unieks in je huis hebt hangen!

Artpoint Exclusive collectie

Een collectie die stoer is, maar ook vrouwelijk. Die modern is en past binnen elk huishouden. Dat klinkt als een fikse uitdaging en dat was het ontwerpen van deze collectie ook. Toch vinden we dat het heel goed gelukt is om een collectie samen te stellen die voldoet aan al deze voorwaarden.

Jouw wall art makkelijk ophangen

Al onze wanddecoratie wordt geleverd met 1 of 2 ophanghaken zodat je jouw wall art binnen een mum van tijd aan de muur hebt hangen. Dat niet alleen, hij hangt ook nog eens super stevig. Meer weten over de verschillende ophangmogelijkheden? Check dan eens onze blog met ophangtips.

Andere collecties van Artpoint

Is de Artpoint Exclusive collectie niet aan jou besteed? Dat is geen probleem, want we hebben ook een aantal andere collecties. Zo vind je bij ons de volgende collecties:

Abstract

De definitie van abstracte kunst is kunst die de overeenkomst tussen het kunstwerk en de zichtbare werkelijkheid vermijdt. Abstracte kunst geeft dus niet de werkelijkheid weer maar juist vormen, lijnen en kleuren.

Architectuur

Wanddecoratie in onze architectuur collectie bevat afbeeldingen van gebouwen, bruggen en stadsgezichten.

Dieren

Van een kleurrijke papegaai tot een stoere slang of knuffelige Hooglander koe. In onze dierencollectie zijn allerlei dieren te vinden. Zowel in zwart/wit als in kleur, zodat je iets kunt kiezen wat bij jouw interieur past.

Eten

Kleurige afbeeldingen van kruiden, specerijen en fruit. Natuurlijk perfect om jouw keuken aan te kleden, maar eigenlijk overal in huis een heerlijke toevoeging.

Futuristic

Onze futuristic collectie is geschikt voor de stoere dames en heren die houden van iets aparts in hun woning. Kleurrijk en veelal gericht op de ruimte, dat zijn de foto’s die je in deze collectie vindt.

Money

Van Bitcoins tot een Rolex en van Dom Perignon tot Dagobert Duck. Een brede collectie met voor elk wat wils.

Natuur

In de natuur collectie vind je beelden van zowel gebergtes als bossen en meren. Werkelijk voor elk huishouden geschikt.

Portretten

In deze categorie vind je verschillende portretten. Natuurlijk wel met een Artpoint sausje er overheen.

Sci-Fi

Naar de maan en daar voorbij! Dat is wat je terugvindt in deze categorie: beelden van astronauten en planeten.

Steden

Goede herinneringen aan een bepaalde stad? Haal je herinneringen op met de steden collectie van Artpoint.

Materialen voor jouw wanddecoratie

Bij Artpoint werken we met 3 materialen waar je jouw wanddecoratie in kunt bestellen. Onze prints zijn te leveren op dibond, HD metal en plexiglas. Elk materiaal heeft andere eigenschappen en voordelen. Zo kun je kiezen voor mat of glans, helder en levendig of een stoere uitstraling.

Dibond

Dibond is modern, strak en luxe. Met de mogelijkheid voor een matte of glans uitstraling heb je keuze genoeg. Bovendien is dibond geschikt voor zowel buiten als binnen en daardoor ook perfect voor wanddecoratie in de tuin.

Plexiglas

Een schilderij op plexiglas is een foto op hoogwaardig glas geprint. Kleuren zijn helder en levendig op dit materiaal en worden geleverd op een plaat van 5 mm dik. Wanddecoratie op plexiglas is altijd met glans.

HD Metal

Wanddecoratie op HD Metal geeft een stoere uitstraling. De schilderijen worden gedrukt op een massief aluminium plaat waarbij zowel een matte als glans afwerking tot de mogelijkheden behoren.

 

Meer weten over de materialen, de mogelijkheden of iets anders? Neem contact met ons op via 088 1200 110 of mail naar info@artpoint.nl en we helpen je graag verder.