Foto op dibond

Is jouw huis prachtig ingericht, maar mis je iets unieks aan de muur? Dan zijn de foto’s op dibond prachtig voor aan jouw muur! Bij Artpoint ben je aan het juiste adres. Wij hebben verschillende categorieën met wanddecoratie, zodat er voor iedereen een wall art tussen zit.

Bij ArtPoint bieden wij verschillende foto’s voor aan de muur aan, zo beschikken wij tot een unieke lijn ArtPoint Exclusive. Een unieke collectie aan wanddecoraties die prachtig zijn op dibond materiaal. Dibond is een materiaal met luxe uitstraling. Het is een stevig materiaal wat weerbestendig zijn, zo kunnen ze in de badkamer hangen.

Onze favoriete wanddecoratie

Makkelijk ophangsysteem

Wij leveren elke wanddecoratie met een makkelijk ophangsysteem zodat je het zelf direct op kan hangen. Afhankelijk van de gekozen afmeting bevat de wanddecoratie 1 of 2 ophanghaken. Wij hebben een blog met handige ophangtips. Zo kun jij gemakkelijk een wanddecoratie met een hoge kwaliteit ophangen in jouw woning!

Inclusief ophangsysteem

Al onze wanddecoraties hebben een eigen ophangsysteem.

Luxueuze materialen

Kies uit dibond, plexiglas of HD metaal, waarbij deze laatste erg geschikt is voor een industrieel interieur.

Artpoint Exclusive

Kies uit onze exclusieve collectie of één van de andere collecties. De exclusieve collectie is door ons samengesteld en geeft jouw woning een luxe uitstraling.

Dibond

Materiaal Dibond

Ben je op zoek naar een moderne wall art? Dibond is het perfecte materiaal met een luxe uitstraling. Bij Artpoint heb je de keuze uit matte of glans uitstraling, zo maak je de wanddecoratie naar eigen smaak. Dibond is een stevig materiaal en is weerbestendig. Wij leveren dibond kunstwerken full color op een 3mm dikke, stevig plaat.

Wanneer je voor plexiglas kiest krijg je een schitterende wanddecoratie op hoogwaardig glas geprint. Zo krijg je een luxe en professionele uitstraling in jouw woning. De kleuren op plexiglas komen helder en levendig over en geven een moderne sfeer. Wij leveren onze prints op een 5mm glazen plaat inclusief full color bedrukking met glans.

Plexiglas

Materiaal Plexiglas

Canvas

Materiaal Canvas

Bij Artpoint beschikken wij ook over canvas. De wanddecoratie is in verschillende formaten leverbaar en heb je de keuze uit met of zonder lijst. De canvas wordt geleverd met een handig ophangsysteem zodat je binnen de kortste tijd jouw wall art aan de muur heeft hangen.

Kies jij voor HD Metal dan ga je voor een stoere uitstraling. De wall art wordt op een massief aluminium plaat van 1,5mm bedrukt. Bij HD Metal heb je ook de keuze of je gaat voor een matte of glans afwerking waarbij je elk detail haarscherp zichtbaar is. Dit materiaal is ook vochtbestendig en kan ook in de badkamer.

HD Metal

Artpoint materiaal HD Metal