Wanddecoratie voor in je woonkamer, slaapkamer of keuken

Een lege muur is een gemiste kans vinden wij bij Artpoint. Want een huis is pas een thuis wanneer er mooie wanddecoratie in je woonkamer hangt. Dankzij onze hoogwaardige materialen heb je een kwalitatieve wanddecoratie met een look waar jij van houdt. We bieden verschillende foto’s maar het is ook mogelijk om je eigen foto aan te leveren.

Onze favoriete wanddecoratie voor de woonkamer

Makkelijk ophangsysteem

We leveren elke wanddecoratie met een handig ophangsysteem zodat je hem direct op kan hangen. Afhankelijk van het gekozen materiaal en het werk bevat de wall art 1 of 2 ophanghaken. Wist je trouwens dat we ook een aantal ophangtips hebben? Je leest ze op onze blog.

Inclusief ophangsysteem

Al onze wanddecoraties hebben een eigen ophangsysteem.

Luxueuze materialen

Kies uit dibond, plexiglas of HD metaal.

Speciaal voor jou ontworpen

Bij Artpoint bieden we verschillende foto’s waaronder een zelf ontworpen collectie.

Onze wanddecoratie is verkrijgbaar op verschillende materialen. Waaronder canvas. De wall art is beschikbaar in verschillende formaten en daarnaast kunt u kiezen voor canvas met of zonder lijst.

De canvas wanddecoratie wordt geleverd met handig ophangsysteem zodat u binnen een paar tellen uw nieuwe wall art aan de muur heeft hangen.

Canvas

Materiaal Canvas

Dibond

Materiaal Dibond

Zoek jij naar een strakke en moderne wanddecoratie voor de woonkamer mét een luxe uitstraling? Kies dan voor decoratie van dibond. Bij Artpoint kun je kiezen uit dibond met een matte of glans uitstraling. Dibond is een stevig materiaal en geschikt voor zowel buiten als binnen. Wij leveren dibond kunstwerken full color op een 3mm dikke, stevig plaat.

Wanneer je kiest voor plexiglas krijg je een prachtig schilderij op hoogwaardig glas geprint. Plexiglas heeft een luxe en professionele uitstraling die je ruimte een moderne sfeer geeft. Bovendien komen kleuren op plexiglas helder en levendig over. Wij leveren onze prints op een 5mm glazen plaat inclusief full color bedrukking met glans.

Plexiglas

plexiglas

HD Metal

HD Metaal

Als je wil gaan voor een stoere uitstraling, dan kun je de print op HD Metal laten drukken. De print wordt dan op een massief aluminium plaat van 1,5mmgeprint en dit zorgt voor een stoere uitstraling. Je kunt hierbij kiezen voor een matte of glans afwerking waarbij elk detail haarscherp zichtbaar is. HD Metal is bovendien vochtbestendig.