Wanddecoratie voor in de tuin

Waar het in je huis heel gewoon is om de muren te versieren met mooie wanddecoratie is dat in de tuin vaak minder het geval. Toch kun je ook je tuin net dat beetje extra geven met behulp van wall art. Dankzij onze hoogwaardige materialen bieden we zelfs wanddecoratie die voor binnen én buiten geschikt is. En wist je dat je kunt kiezen voor een foto van ons of een foto van jezelf op jouw wanddecoratie? Kies dus altijd dat wat het beste bij je past.

Onze favoriete slaapkamer wanddecoratie

Makkelijk ophangsysteem

Al onze wanddecoratie wordt geleverd met een handig ophangsysteem zodat je hem direct op kan hangen. Hoeveel haken jouw gekozen wanddecoratie bevat is afhankelijk van de grootte en het gekozen materiaal. Wist je trouwens dat we ook een aantal ophangtips hebben? Je leest ze op onze blog.

Houd er rekening mee dat niet elk materiaal even lang mooi blijft in de tuin. Vooral de wanddecoratie van dibond is geschikt voor zowel binnen als buiten. Komt jouw wall art overdekt te hangen? Dan kun je wel gebruik maken van de andere materialen.

Inclusief ophangsysteem

Al onze wanddecoraties hebben een eigen ophangsysteem.

Luxueuze materialen

Kies uit dibond, plexiglas of HD metaal.

Foto van ons of foto van jou

We hebben prachtige foto’s op voorraad, maar je kunt natuurlijk ook een eigen foto kiezen.

Onze wanddecoratie is verkrijgbaar op verschillende materialen. Waaronder canvas. De wall art is beschikbaar in verschillende formaten en daarnaast kunt u kiezen voor canvas met of zonder lijst.

De canvas wanddecoratie wordt geleverd met handig ophangsysteem zodat u binnen een paar tellen uw nieuwe wall art aan de muur heeft hangen.

Canvas

Materiaal Canvas

Dibond

Materiaal Dibond

Zoek jij naar een strakke en moderne wanddecoratie voor in de tuin mét een luxe uitstraling? Kies dan voor decoratie van dibond. Bij Artpoint kun je kiezen uit dibond met een matte of glans uitstraling. Dibond is een stevig materiaal en geschikt voor zowel buiten als binnen. Wij leveren dibond kunstwerken full color op een 3mm dikke, stevig plaat.

 

Wanneer je kiest voor plexiglas krijg je een prachtig schilderij op hoogwaardig glas geprint. Plexiglas heeft een luxe en professionele uitstraling die je ruimte een moderne sfeer geeft. Bovendien komen kleuren op plexiglas helder en levendig over. Wij leveren onze prints op een 5mm glazen plaat inclusief full color bedrukking met glans.

Plexiglas

plexiglas

HD Metal

HD Metaal

Als je wil gaan voor een stoere uitstraling, dan kun je de print op HD Metal laten drukken. De print wordt dan op een massief aluminium plaat van 1,5mmgeprint en dit zorgt voor een stoere uitstraling. Je kunt hierbij kiezen voor een matte of glans afwerking waarbij elk detail haarscherp zichtbaar is. HD Metal is bovendien vochtbestendig.

Wanddecoratie voor jouw tuin

Benieuwd welke wanddecoratie perfect in jouw tuin past? Je kunt hier onze collectie bekijken, of neem contact met ons op over de mogelijkheden voor een eigen foto. We zijn bereikbaar via info@artpoint.nl of bel naar 088 1200 110.