Wanddecoratie voor de kinderkamer

Heeft jouw kinderkamer een saaie muur? Dan is het tijd om die op te vrolijken! Met een wanddecoratie fleur je de muur van de kinderkamer binnen een paar tellen op. Kies uit onze verschillende materialen en maten om de wall art te vinden die perfect bij jou past.

Onze favoriete kinderkamer wanddecoratie

Makkelijk ophangsysteem

Onze wanddecoratie wordt geleverd inclusief een makkelijk ophangsysteem. Afhankelijk van de maat en het materiaal dat je hebt gekozen heeft jouw wanddecoratie 1 of 2 ophanghaken. Op zoek naar handige tips voor het ophangen? Lees onze blog voor ophangtips

Inclusief ophangsysteem

Al onze wanddecoraties hebben een eigen ophangsysteem.

Luxueuze materialen

Kies uit dibond, plexiglas, canvas of HD metaal.

Unieke foto’s

Speciaal voor Artpoint is de Artpoint Exclusive collectie ontwikkeld.

Dibond

Materiaal Dibond

Voor een strakke en moderne uitstraling kies je voor dibond. Dit materiaal is stevig en waterdicht waardoor het ook geschikt is om wanddecoratie in de tuin te hangen. Je kunt kiezen voor een matte of glans uitstraling. Wij leveren dibond wanddecoratie full color op 3mm dikke, stevige plaat.

Plexiglas maakt je wanddecoratie nog meer helder en levendig. Doordat het op 5mm glazen plaat wordt bedrukt met full color glans geeft het een professionele en luxe uitstraling aan je wand. Wanneer je dus kiest voor plexiglas krijg je een prachtige wanddecoratie op hoogwaardig glas geprint.

Plexiglas

plexiglas

HD Metal

HD Metaal

HD Metal is een massief aluminium plaat van 1,5 mm plaat met jouw gekozen bedrukking. Je kunt hierbij kiezen tussen een matte of glans afwerking. Bij HD Metal ga je voor een stoere uitstraling. Bovendien is HD Metal ook vochtbestendig en zou je het ook in de badkamer kunnen ophangen.

Wanddecoratie voor jouw kinderkamer

Jouw kinderkamer meer kleurrijk maken, maar geen idee op welke manier en met welk materiaal. Je kunt hier onze collectie bekijken, of neem contact met ons op over de mogelijkheden. We zijn bereikbaar via info@artpoint.nl of bel naar 088 1200 110.