Wanddecoratie voor de babykamer

Waarschijnlijk breng je heel wat tijd door in de babykamer. Bovendien wil je een mooi plekje creëren voor je kleine spruit. Hoe geef je de babykamer meer kleur en een sfeervol gevoel? Door de muren op te fleuren met kwalitatieve wall art van hoogwaardige materialen. Je kunt kiezen uit een uitgebreide collectie van foto’s die verkrijgbaar zijn in verschillende formaten en op verschillende materialen.

Onze favoriete babykamer wanddecoratie

Makkelijk ophangsysteem

Bij elke wanddecoratie die wij leveren, leveren wij ook een handig en makkelijk ophangsysteem. Zodat jij het thuis direct zelf kan ophangen. Afhankelijk van de maat die je hebt uitgekozen bevat de wall art 1 of 2 ophanghaken. Voor nog een aantal handige ophangtips kun je terecht op onze blog!

Inclusief ophangsysteem

Al onze wanddecoraties hebben een eigen ophangsysteem.

Luxueuze materialen

Kies uit dibond, plexiglas, canvas of HD metaal.

Foto uit onze unieke collectie

We hebben prachtige foto’s op voorraad, waaronder een aantal stukken die uniek voor Artpoint zijn ontworpen.

Dibond

Materiaal Dibond

Jouw wanddecoratie kan geleverd worden op verschillende materialen, waaronder dibond. Dit materiaal is perfect geschikt voor een moderne en luxe uitstraling van jouw wanddecoratie. Daarnaast kun je bij dibond kiezen tussen een matte of glans uitstraling. Dibond is een stevig materiaal dat ook waterbestendig is. Daardoor is het niet alleen perfect voor in huis, maar ook voor in de tuin. Wij leveren dibond wanddecoratie full color op 3mm dikke, stevige plaat.

Voor een heldere en levendige kleur is plexiglas het geschikte materiaal. Onze plexiglas wanddecoratie wordt gedrukt op 5mm glazen platen met een full color glans waardoor het een professionele en luxe uitstraling aan je muur heeft. Plexiglas geeft elke woonkamer, eetkamer of slaapkamer een luxueuze uitstraling.

Plexiglas

plexiglas

HD Metal

HD Metaal

Naast plexiglas, dibond en canvas kun je bij Artpoint je wanddecoratie ook bestellen op HD Metal. Deze wanddecoratie bestaat uit een massieve aluminium plaat van 1,5mm waarop de wall art van jouw keuze wordt gedrukt. Daarnaast kun je kiezen tussen een matte of glans afwerking. Wanneer je kiest voor HD Metal kies je voor een stoere uitstraling. Bovendien is dit materiaal vochtbestendig en daardoor ook geschikt voor de badkamer.

Wanddecoratie voor jouw babykamer

Jouw babykamer meer kleur geven, maar geen idee op welke manier en met welk materiaal. Bekijk onze collectie of neem contact met ons op over de mogelijkheden. We zijn bereikbaar via info@artpoint.nl of bel naar 088 1200 110.