Wall art voor in je woonkamer, slaapkamer of keuken

Wall art van Artpoint is wanddecoratie van hoge kwaliteit. Onze foto’s worden gedrukt op hoogwaardige materialen zoals dibond, plexiglas en HD metaal. Dankzij de verschillende materialen kunnen wij wall art bieden die past in elk huis. Bij Artpoint hebben we een selectie aan foto’s waar je uit kunt kiezen, maar het is ook mogelijk om je eigen foto aan te leveren. Zo wordt jouw wanddecoratie helemaal perfect voor jouw woonkamer.

Onze favoriete wall art

Makkelijk ophangsysteem

Wij leveren alle wall art compleet met handig ophangsysteem. Zo kun je jouw foto direct op de juiste plek hangen. Afhankelijk van het gekozen materiaal en het werk bevat de wall art 1 of 2 ophanghaken. Wist je trouwens dat we ook een aantal ophangtips hebben? Je leest ze op onze blog.

Inclusief ophangsysteem

Al onze wanddecoraties hebben een eigen ophangsysteem.

Luxueuze materialen

Kies uit dibond, plexiglas of HD metaal.

Foto van ons of foto van jou

We hebben prachtige foto’s op voorraad, maar je kunt natuurlijk ook een eigen foto kiezen.

Dibond wall art

Zoek jij naar een strakke en moderne wanddecoratie voor de woonkamer mét een luxe uitstraling? Kies dan voor decoratie van dibond. Bij Artpoint kun je kiezen uit dibond met een matte of glans uitstraling. Dibond is een stevig materiaal en geschikt voor zowel buiten als binnen. Wij leveren dibond kunstwerken full color op een 3mm dikke, stevig plaat.

Wanneer je kiest voor plexiglas krijg je een prachtig schilderij op hoogwaardig glas geprint. Plexiglas heeft een luxe en professionele uitstraling die je ruimte een moderne sfeer geeft. Bovendien komen kleuren op plexiglas helder en levendig over. Wij leveren onze prints op een 5mm glazen plaat inclusief full color bedrukking met glans.

Plexiglas wall art

HD Metal wall art

Als je wil gaan voor een stoere uitstraling, dan kun je de print op HD Metal laten drukken. De print wordt dan op een massief aluminium plaat van 1,5mmgeprint en dit zorgt voor een stoere uitstraling. Je kunt hierbij kiezen voor een matte of glans afwerking waarbij elk detail haarscherp zichtbaar is. HD Metal is bovendien vochtbestendig.