Plexiglas schilderij voor aan de muur

In welke ruimte in huis je een plexiglas schilderij aan de muur wil hangen maakt niet uit, want onze wanddecoratie is fantastisch in elke ruimte. Heb jij eraan gedacht om in je huis wat aan de muur te hangen? Het is wellicht niet het eerste waar je aan denkt bij het inrichten van een huis, maar wel één van de makkelijkste manieren om een ruimte meer sfeer te geven. Wij vinden dan ook dat een huis pas een thuis is wanneer er wanddecoratie aan de muur hangt. Dankzij onze hoogwaardige materialen heb je binnen no time een plexiglas schilderij aan de muur hangen met een look waar jij van houdt.

Onze favoriete schilderijen van plexiglas

Makkelijk ophangsysteem

We leveren elke wanddecoratie met een handig ophangsysteem zodat je hem direct op kan hangen. Afhankelijk van het gekozen materiaal en het werk bevat de wall art 1 of 2 ophanghaken. Wist je trouwens dat we ook een aantal ophangtips hebben? Je leest ze op onze blog.

Inclusief ophangsysteem

Al onze wanddecoraties hebben een eigen ophangsysteem.

Luxueuze materialen

Kies uit dibond, plexiglas of HD metaal.

Foto van ons of foto van jou

We hebben prachtige foto’s op voorraad, maar je kunt natuurlijk ook een eigen foto kiezen.

Onze wanddecoratie is verkrijgbaar op verschillende materialen. Waaronder canvas. De wall art is beschikbaar in verschillende formaten en daarnaast kunt u kiezen voor canvas met of zonder lijst.

De canvas wanddecoratie wordt geleverd met handig ophangsysteem zodat u binnen een paar tellen uw nieuwe wall art aan de muur heeft hangen.

Canvas

Materiaal Canvas

Dibond

Materiaal Dibond

Zoek jij naar een strakke en moderne wanddecoratie voor de slaapkamer mét een luxe uitstraling? Kies dan voor decoratie van dibond. Bij Artpoint kun je kiezen uit dibond met een matte of glans uitstraling. Dibond is een stevig materiaal en geschikt voor zowel buiten als binnen. Wij leveren dibond kunstwerken full color op een 3mm dikke, stevig plaat.

Wanneer je kiest voor plexiglas krijg je een prachtig schilderij op hoogwaardig glas geprint. Plexiglas heeft een luxe en professionele uitstraling die je ruimte een moderne sfeer geeft. Bovendien komen kleuren op plexiglas helder en levendig over. Wij leveren onze prints op een 5mm glazen plaat inclusief full color bedrukking met glans.

Plexiglas

plexiglas

HD Metal

HD Metaal

Als je wil gaan voor een stoere uitstraling, dan kun je de print op HD Metal laten drukken. De print wordt dan op een massief aluminium plaat van 1,5mmgeprint en dit zorgt voor een stoere uitstraling. Je kunt hierbij kiezen voor een matte of glans afwerking waarbij elk detail haarscherp zichtbaar is. HD Metal is bovendien vochtbestendig.

Wanddecoratie voor jouw slaapkamer

Benieuwd welke wanddecoratie perfect in jouw slaapkamer past? Je kunt hier onze collectie bekijken, of neem contact met ons op over de mogelijkheden voor een eigen foto. We zijn bereikbaar via info@artpoint.nl of bel naar 088 1200 110.