Plexiglas schilderij voor aan de muur

Is jouw interieur leuk ingericht, maar mist er nog iets aan de muur? Bij Artpoint hebben wij wanddecoraties met verschillende afmetingen en materialen. Bij het inrichten van jouw huis is wanddecoratie waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt. Het is wel een van de makkelijkste manieren om een ruimte meer sfeer te geven. Dankzij onze hoogwaardige materialen heb je binnen de kortste keren een uniek plexiglas schilderij met een vrouw aan jouw muur hangen!

Onze favoriete schilderijen van plexiglas

Makkelijk ophangsysteem

Bij het leveren van een wall art zit er een gemakkelijk ophangsysteem bij, zodat je het direct kan ophangen. Afhankelijk van de gekozen afmetingen ontvang je 1 of 2 ophanghaken. Ben je geïnteresseerd in een aantal ophangtips ? Je kunt ze lezen op onze blog!

Inclusief ophangsysteem

Al onze wanddecoraties hebben een eigen ophangsysteem.

Luxueuze materialen

Kies uit dibond, plexiglas of HD metaal.

Artpoint Exclusive

Kies uit onze exclusieve collectie of één van de andere collecties. De exclusieve collectie is door ons samengesteld en geeft jouw woning een luxe uitstraling.

Als je voor plexiglas gaat krijg je een hoogwaardig schilderij op glas geprint. Plexiglas geeft een luxe uitstraling die jouw ruimte een moderne sfeer geeft. De kleuren komen op plexiglas levendig en acuut over. Wij leveren de prints op een 5mm glazen plaat inclusief full color bedrukking met glans afwerking.

Plexiglas

plexiglas

Dibond

Materiaal Dibond

Ben je op zoek naar een wanddecoratie met een luxe uitstraling? Dan is dibond het beste materiaal waar je uit kunt kiezen. Bij de dibond wall art heb je de keuze uit een matte of glans uitstraling. Dibond is een stevig materiaal en is weerbestendig.Wij leveren dibond wanddecoratie full color op een 3mm stevige plaat.

Bij Artpoint leveren wij onze wall arts ook op canvas. Bij canvas heb je de keuze uit verschillende formaten en ook de keuze of je canvas met of zonder lijst neemt.

De canvas wanddecoratie wordt geleverd met een simpel ophangsysteem zodat je heel gemakkelijk de wall art kunt ophangen.

Canvas

Materiaal Canvas

HD Metal

HD Metaal

Als je wil gaan voor een stoere uitstraling, dan kun je de print op HD Metal laten drukken. De print wordt dan op een massief aluminium plaat van 1,5mmgeprint en dit zorgt voor een stoere uitstraling. Je kunt hierbij kiezen voor een matte of glans afwerking waarbij elk detail haarscherp zichtbaar is. HD Metal is bovendien vochtbestendig.

Wanddecoratie voor jouw woning.

Benieuwd welke wanddecoratie perfect in jouw woning past? Je kunt hier onze collectie bekijken en onze Artpoint exclusive collectie. We zijn bereikbaar via info@artpoint.nl of bel naar 088 1200 110.